clinica-dentara-7Clinica dentara Dentarmonia

Activitatea medicală se desfaşoară într-un ambient curat, plăcut şi prietenos în care veţi intra cu plăcere de fiecare dată. Clinica dentara este noua, realizata la standarde europene.  Vă punem la dispoziţie cele mai variate soluţii de tratament, materiale de calitate si dotari moderne.
Nu de puţine ori ai auzit că frumuseţea vine din interior. Iar cel mai bun exemplu sunt copiii. Mereu veseli, frumoşi, naturali, ei zâmbesc de până la 400 de ori pe zi, în timp ce adulţii îşi exersează fericirea de doar 20 de ori în decursul unei zile. În lipsa zâmbetului, stresul şi energiile negative afectează în mod direct creierul şi astfel întregul organism. Aspect care se vede nu doar la interior, ci şi în jur, în ochii celor care te privesc. Vestea bună este că zâmbetul poate fi recâştigat. Şi, odată cu el, încrederea în sine.  Pentru asta suntem noi si intervenim:

personal dedicat, ce se specializeaza continuu pentru a oferi servicii de calitate pacientilor si pentru a obtine rezultate de exceptie

aparatură modernă prin care îţi garantăm că zâmbetul tău îşi poate păstra naturaleţea

căldura şi ospitalitatea cu care vei fi primit în clinica noastra, lăsând frica şi grijile la intrare

Infiintat in anul 2013, cabinetul nostru si-a propus sa ofere de la inceput garantia calitatii, estetica, confort si siguranta pentru pacient. Te putem ajuta oricare ar fi problema ta. Îți oferim tratamente pentru urgențe, carii, dureri de dinți, endodonție, cosmetică dentară, chirurgie, lucrări protetice, coroane, implanturi și multe altele. Atenția pentru detalii îmbunătățește calitatea actului medical.

Nu ezitati sa cereţi personalului nostru toate informaţiile de care aveţi nevoie. Vom fi mai mult decât încântaţi să vă răspundem la orice întrebare.